آشپزی

طرز تهیه پاستیل نوشابه ای بدون ژلاتین و گلوکز + با ژلاتین

پاستیل نوشابه‌ای یکی از خوراکی‌های محبوب و خاطره‌انگیز است که در میان کودکان و بزرگ‌ترها طرفداران زیادی دارد. بسیاری از افراد به‌دلیل حساسیت یا سبک زندگی گیاه‌خواری به دنبال جایگزینی برای ژلاتین و گلوکز در تهیه این خوراکی هستند. در این مقاله به شما آموزش می‌دهیم چگونه با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس، پاستیل نوشابه‌ای خانگی و سالم تهیه کنید. اگر به‌دنبال یک دستور جذاب و بدون ترکیبات حیوانی و طرز تهیه پاستیل نوشابه ای بدون ژلاتین و گلوکز هستید، با ما همراه باشید.

طرز تهیه پاستیل نوشابه ای بدون ژلاتین و گلوکز

با استفاده از مواد طبیعی و گیاهی می‌توانید پاستیل‌هایی خوش‌طعم و جذاب درست کنید که هم سالم‌اند و هم مناسب گیاه‌خواران. در ادامه مواد لازم و مراحل تهیه این خوراکی خوشمزه آورده شده است:

مواد لازم برای تهیه پاستیل نوشابه ای بدون ژلاتین و گلوکز

  • نوشابه دلخواه : 2 پیمانه
  • پکتین : 3 قاشق غذاخوری
  • قند : 1 پیمانه
  • آب : نیم پیمانه
  • اسید سیتریک (اختیاری) : 1 قاشق چای‌خوری، برای افزودن طعم ترش به پاستیل

مراحل و طرز تهیه پاستیل نوشابه ای بدون ژلاتین و گلوکز

  1. در اولین مرحله از طرز تهیه پاستیل نوشابه ای بدون ژلاتین و گلوکز در یک قابلمه کوچک، قند و آب را مخلوط کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا قند کاملاً در آب حل شود.
  2. هنگامی که قند کاملاً حل شد، پکتین را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا مواد کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.
  3. نوشابه را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا همه چیز به خوبی با یکدیگر ترکیب شود.
  4. حرارت را افزایش دهید و مایع را به جوش آورید. سپس حرارت را کم کرده و به مدت 10 دقیقه اجازه دهید تا مخلوط کمی غلیظ شود.
  5. اگر تمایل به ترش‌تر کردن پاستیل‌ها دارید، اسید سیتریک را به مخلوط اضافه کنید.
  6. وقتی مخلوط به غلظت مناسب رسید، آن را در قالب‌های پاستیلی یا قالب‌های سیلیکونی بریزید.
  7. قالب‌ها را به مدت حدود 3-4 ساعت یا تا زمانی که کاملاً جامد شوند در یخچال قرار دهید.
  8. پس از سفت شدن انها، پاستیل‌ها را با دقت از قالب جدا کنید.

نکته: برای نتیجه بهتر از قالب‌های سیلیکونی کوچک با شکل‌های فانتزی استفاده کنید تا پاستیل‌ها ظاهر جذاب‌تری داشته باشند.

اگر به درست کردن انواع شیرینی علاقه دارید ما در مقالات دیگر طرز تهیه باقلوا را آموزش داده ایم برای اطلاعات بیشتر مقالات دیگر را مطالعه کنید. همچنین اگر علاقه به درست کردن پاناکوتا دارید و می‌خواهید از مواد اولیه در خانه استفاده کنید بهتر است با طرز تهیه پاناکوتا با نشاسته ذرت آشنا شوید.

طرز تهیه پاستیل نوشابه ای با ژلاتین

طرز تهیه پاستیل نوشابه ای با ژلاتین

پاستیل‌های نوشابه‌ای یکی از خوراکی‌های خوشمزه و پرطرفدار هستند که به‌راحتی می‌توان آن‌ها را در خانه تهیه کرد. با استفاده از ژلاتین، می‌توانید بافتی نرم و کش‌دار مشابه پاستیل‌های آماده داشته باشید. در ادامه مواد لازم و مراحل تهیه این پاستیل خانگی را می‌خوانید:

مواد لازم برای درست كردن پاستیل نوشابه ای با ژلاتین

  • نوشابه : 1 و نیم پیمانه ( از هر نوع نوشابه‌ای که دوسدارید می‌توانید استفاده نمایید)
  • پودر ژلاتین : 3 قاشق غذاخوری
  • قند : نیم پیمانه
  • آب : نیم پیمانه
  • اسید سیتریک (اختیاری) : 1 قاشق چای‌خوری برای طعم ترش‌تر
  • رنگ‌های خوراکی (اختیاری) : به مقدار دلخواه

مراحل و طرز تهیه پاستیل نوشابه ای با ژلاتین

  1. حل کردن قند : برای شروع طرز تهیه پاستیل نوشابه ای در یک قابلمه کوچک، نوشابه و قند را مخلوط کنید. روی حرارت ملایم قرار دهید تا قند کاملا حل شود.
  2. افزودن ژلاتین : وقتی قند حل شد در مرحله دوم درست كردن پاستيل با نوشابه، ژلاتین را به تدریج و همراه با همزدن مداوم اضافه کنید تا حل شود.
  3. جوشاندن مخلوط : حرارت را افزایش دهید و مایع را به آرامی به جوش بیاورید. بعد از آن که مایع به جوش آمد، حرارت را کاهش دهید و 5 دقیقه به آن وقت دهید تا مخلوط کمی غلیظ شود.
  4. افزودن مواد اضافی : اگر از اسید سیتریک یا رنگ‌های خوراکی استفاده می‌کنید، پس از خاموش کردن حرارت، آن‌ها را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  5. ریختن در قالب : مایع ایجاد شده را در قالب‌های پاستیلی یا قالب‌های سیلیکونی بریزید.
  6. جامد شدن در یخچال : قالب‌ها را به مدت حدود 3 تا 4 ساعت یا تا زمانی که کاملا جامد شوند، در یخچال قرار دهید.
  7. جدا کردن از قالب : در آخرین مرحله از طرز تهیه پاستیل نوشابه‌ای پس از جامد شدن، پاستیل‌ها را با دقت از قالب جدا کنید و در یک ظرف با درپوش نگه دارید. با این دستور پخت، شما پاستیل‌های نوشابه‌ای خوشمزه و خانگی خواهید داشت.

سخن پایانی

پاستیل نوشابه‌ای از آن خوراکی‌هایی‌ست که هم خوشمزه است و هم ساختنش در خانه می‌تواند تجربه‌ای لذت‌بخش و سالم باشد. چه با ژلاتین و چه بدون آن، شما می‌توانید با استفاده از مواد ساده و در دسترس، پاستیلی تهیه کنید که هم خیال‌تان از بابت ترکیباتش راحت باشد و هم طعم دلخواهتان را داشته باشد. حالا که با طرز تهیه این پاستیل آشنا شدید، دست‌به‌کار شوید و با کمی خلاقیت، پاستیل‌هایی رنگارنگ و خوش‌طعم برای خود و عزیزانتان آماده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا